Mon-Fri 09.00 - 17.00 06-22223311

Event Fotografie

Events, Theater optreden, live concerts….


Een speciaal onderdeel in de fotografie is events; muziek optredens, theater voorstellingen.
Heeft u binnenkort een event, theater optreden, live concert of een ander event dan is een goede fotograaf onmisbaar, iemand die de sfeer, gevoel en de passie vastlegt van het optreden.
Het is niet moeilijk om een foto te maken maar juist die momenten te vinden en vast te leggen die er toe doen, dat is de kunst.
Ondanks slechte omstandigheden toch de artiesten er zo op te krijgen dat ze de ogen open hebben, de pure uitstraling.

Vaak is er beperkt licht en heb je te maken met de bestaande verlichting, kleuren die vaak veranderen, veel donkere momenten en lampen van video opnames die de belichting beïnvloeden.
Wil je dan goede foto’s maken dan heb je een goede camera met lichtgevoelige lenzen nodig.

Alle lenzen die wij gebruiken zijn van professioneel niveau en zijn zeer licht gevoelig waardoor we zelfs met slechte omstandigheden mooie sfeervolle weergaves kunnen maken van hoge kwaliteit zonder te flitsen.

Deze reportage van een optreden / event is een visitekaartje voor uw volgende optreden / event. Slechte foto’s zonder de sfeer en de passie geven het idee dat er niet veel te beleven was, goede foto’s dagen mensen uit en wekt hun interesse om naar de show / event toe te gaan.

Voor vragen neem vrijblijvend contact op.


Hommage
aan Robert Long


Op deze pagina ziet u een theater optreden van Hommage aan Robert Long , 2 dagen heb ik voor en achter de schermen foto’s mogen maken. Zoals je ziet zijn de diverse foto’s ( zie de gallery ) allemaal anders qua belichting, kleuren en hoeveelheid licht. Dit geeft al aan hoe goed je moet opletten en dat je steeds de juiste momenten moet proberen vast te leggen.
Dit is niet iets wat je zomaar even doet, een ervaren fotograaf heeft hier inzicht in en weet bij benadering al snel welke ISO waardes of welke lens het beste is voor een bepaald optreden of event.

Klik hier voor de FotoshootRecent Portfolios

error: Content is protected !!