Mon-Fri 09.00 - 17.00 06-22223311

Rouw reportages


Rouw reportages met gevoel


Rouw fotografie

Het verlies van een dierbare is een zeer heftige en emotionele gebeurtenis. Een prachtige uitvaart verzorgen en aan de laatste wensen voldoen kan het rouw proces verlichten. Als professioneel fotograaf bied ik rouw fotografie aan. Dit is in essentie vrij nieuw in Nederland, maar het is een prachtige manier om deze bijzondere dag en overledene te herinneren. Alles over rouw fotografie en uw mogelijkheden leest u hier.

Aan huis of op locatie

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een fotograaf in te huren op de dag van de begrafenis. In overleg met u wordt er afgesproken wat u deze dag gefotografeerd wilt hebben. Ook de opbaring thuis of opbaring uitvaarcetrum kan gefotografeerd worden. Een foto van deze dag kan later veel waarde hebben. Een plotseling verlies van een dierbaar persoon is moeilijk te verwerken. Wellicht heeft u op het moment niet veel behoefte aan deze foto’s, maar ze kunnen later een prachtig aandenken zijn aan de uitvaart. Wilt u een mooie laatste herinnering aan de overledene? Dan zijn rouw foto’s een mooi gebaar. Ik ben integer als fotograaf en alles wat u niet op foto wilt hebben, zal worden vermeden.

Vrienden en familie ver weg

Het kan helaas soms voorkomen dat vrienden of familie ver weg wonen en niet aanwezig kunnen zijn op de dag van de begrafenis of crematie. Rouw foto’s van deze dagen kunnen het verlies en rouw proces voor deze vrienden en familie verlichten. Zelf wilt u natuurlijk op de dag afscheid nemen en niet bezig hoeven houden met het maken van foto’s. Rouw fotografie kan deze dag en de opbaring thuis of opbaring uitvaarcetrum professioneel fotograferen. Zo kan iedereen op zijn of haar manier afscheid nemen.

Een emotionele aanvraag

Rouw fotografie is een bijzondere vorm van fotografie. Integriteit staat bij mij centraal om deze emotionele dag weer te geven. De begrafenis of crematie zal snel na het overlijden plaatsvinden. Ik ben dan ook op kort termijn te boeken. Het is een belangrijke keuze of u een rouw fotograaf tijdens de uitvaart wilt hebben. Deze foto’s kunnen sterk bijdragen aan het rouw proces.

Contact opnemen

Voor meer informatie over rouw fotografie kunt u eenvoudig contact opnemen. In overleg kunnen we bepalen wanneer u de rouw fotograaf aanwezig wilt hebben. Wilt u bijvoorbeeld alleen de kerkdienst op de foto hebben of foto’s van de opbaring thuis? Wilt u bijvoorbeeld wel of geen emotionele foto’s? U kunt een professionele service verwachten tijdens deze droevige dagen.


Turkije


In mei 2018 ben ik op verzoek van de familie mee gegaan naar Turkije om een reportage te maken van de as uitstrooiing van de overledenen. Turkije was een plaats waar ze graag kwam en ook uitgestrooid wilde worden.

Hier boven een paar foto’s van de reportage. ( met toestemming van de familie online gezet).


Recent Portfolios

error: Content is protected !!