Mon-Fri 09.00 - 17.00 06-22223311

Portret


Foto’s met gevoel

Portretfotografie is een unieke tak van sport. Als portretfotograaf is het mijn passie om u zo goed mogelijk in beeld te brengen. Het is meer dan alleen een foto, het is een totaalplaatje van wat u wilt uitstralen. Een goede portretfoto is vandaag de dag onmisbaar. Het is niet alleen leuke om een professioneel kiekje van uzelf te hebben, ook is het belangrijk voor uw carrière of bedrijf. Ik denk graag met u mee en doe zowel portretfoto’s in de studio als op locatie.

Een goede portretfoto zegt zo veel meer over u dan een uitgebreide tekst of CV. Zeker voor social media en connectieplatformen zoals Linkedin is een goede portretfoto cruciaal. Zo weten toekomstige zakenpartners of werkgevers precies wie ze kunnen verwachten. Een goede portretfoto kan bijvoorbeeld net dat extra zetje zijn om u uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. Als fotograaf geef ik het hele beeld van u weer.

Een portretfoto als een visueel visitekaartje

In de fotostudio
Voor een headshot of zakelijke portretfoto is een fotosessie in de studio de beste optie. Met een donkere of lichte achtergrond geniet u van een strakke uitstraling. Een goed headshot is belangrijk voor zakelijke belangen. U kunt deze foto gebruiken voor uw sociale media kanalen, maar ook voor uw zakelijke website. Het geeft direct een persoonlijke en professionele uitstraling.

Visuele content
Heeft u voor een interview een bijpassende portretfoto nodig? Ook werk ik op locatie als fotografie. Mijn mobiele fotostudio maakt het mogelijk om op locatie te fotograferen. Heeft u voor een website, blog of magazine een goede headshot nodig? Dan sta ik als fotograaf voor u klaar. Met expertise in de fotografie op locatie kan ik het interview net wat extra diepte geven met een prachtige portretfoto. Visuele content kan uw magazine of blog net dat beetje extra geven.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de duur van de fotosessies en de prijzen? Neem dan eenvoudig contact op voor meer informatie. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u voor de beste portretfoto’s. Portretfotografie is een unieke tak van fotografie dat veel voor u, uw bedrijf en uw product(en) kan betekenen.


Recent Portfolios

error: Content is protected !!